De openbare werkplaats in Heerlen

Mogelijkheden

Professional, hobbyist of gewoon benieuwd of houtbewerken iets voor jou is? Stadswerkplaats Heerlen is dé plek voor iedereen die wilt werken met hout en techniek, maar niet de beschikking heeft over de benodigde ruimte en professionele machines of gereedschappen. Mis je de kennis, vaardigheden of het zelfvertrouwen om zelfstandig aan de slag te gaan? Kijk eens naar het cursus aanbod van de Stadswerkplaats!

Open werkplaats

Voor gebruikers met geen tot beperkte ervaring met professionele houtbewerkingsmachines. Leer de beginselen en maak gebruik van onze werkplaats om de werkstukken te maken waar je trots op mag zijn.

Wirkes

Op maandag tot en met donderdag is de werkplaats gereserveerd voor de regelmatige gebruiker met aantoonbare ervaring: de Wirkes. Maak gebruik van onze professionele machines ten behoeve van je werkzaamheden.

Cursussen

Kijk jij er naar uit om meer te leren over houtbewerkingstechnieken? Wil je graag het oude familiemeubelstuk in de oude glorie herstellen? Of wil je graag een meubel maken voor die gekke hoek in huis? Meld je aan voor één van onze cursussen en maak er werkelijkheid van.