OPEN WERKPLAATS

De Stadswerkplaats is op zaterdag (vanaf oktober 2021) open voor particulieren (na de opstartfase ook op de vrijdag).
Er is altijd begeleiding aanwezig. Om zelfstandig gebruik te kunnen maken van de machines moet ervaring worden aangetoond.
Wie geen ervaring heeft kan een korte workshop volgen. Dit kan per machine. Voor het gebruik van de werkplaats wordt een vergoeding gevraagd. Prijs is per uur. Het is ook mogelijk een voordelige strippenkaart aan te schaffen.
Je kunt ook alleen van een werkbank en handgereedschap gebruik maken. Dan kun je zo aan de slag.

Heb je vragen? Kom op zaterdag -vanaf oktober- langs, of neem contact op via ons contactformulier of mail naar stadswerkplaatsheerlen@gmail.com

Het is niet mogelijk om de werkplaats of bepaalde machines te reserveren. Om die reden stellen wij de Open Werkplaats bij voorkeur niet beschikbaar voor massaproductie of bijzonder omvangrijke projecten. Heb je een grote klus, houd er dan rekening mee dat je geen exclusieve aanspraak op ruimte en machines kunt maken. Met goed overleg en op een communicatieve manier omgaan met begeleiders en andere gebruikers kunnen wij op een prettige manier blijven werken.

Als vrijwilliger aan de slag in de Open Werkplaats?

Wil je bij ons als vrijwilliger aan de slag als begeleider in de Open Werkplaats? Stuur ons dan een mailtje voor een kennismaking en de mogelijkheden.

Openingstijden
zaterdag 9.00-17.00 uur
(voorlopig, op termijn gaan we ook op vrijdag open)

Voorlopig alleen op zaterdag

ActiviteitPrijsOmschrijving
Lidmaatschap€ 14,50/jaar
Werkplaats per uur€ 7,50
10 urenkaart€ 67.50
25 urenkaart€ 157.50
Enkele
machine instructie
€ 12,50
Drie machines instructie € 32,50
Cursus basis houtbewerken10 lessen a 3 uur/week
Alle prijzen incl BTW. Alleen pin betaling, dus pin aanwezig!