Hoe doen we het….

We zijn al een aantal weken met instructieavonden bezig. Onze vrijwilligers moeten wel het naadje van de kous weten (-: natuurlijk. We gaan onszelf geen veren in het achterste steken maar wat anderen van ons denken vinden we wel heel belangrijk en de moeite van vermelden waard…………dus hier komen ze:

Harrie, bedankt voor deze leerzame en onderhoudende avond.

Prima voorbereid ook!

Rob

Ja, het was wat mij betreft heel geslaagd! Een fijne plek om te kunnen proberen, oefenen, vragen stellen, onderzoeken. Persoonlijk voor mij fijn dat ik me als beginner niet dom of bang voel. Voor mensen die al vertrouwd zijn met de machines is dat denk ik net zo belangrijk, dat je je veilig voelt. Maar voor de slagingskans als beginner op de lange termijn heel wezenlijk. Ik verheug me erop donderdag weer aanwezig te zijn.

Annet

Ik ben het volledig met Annet eens. Goede uitleg en veel mogelijkheden om zelf te ervaren wat een machine kan.

Miriam

Ook ik verheug me al op ronde twee . Niks dan lof tot nu …..

Richard