Geloof het of niet, we gaan open!

Ja, de deur staat open voor IEDEREEN*, kom binnen!

Wat hebben we in petto:

Per 1 september!

Loopt je hobby uit de hand en zit je met je activiteiten op het randje van professioneel werk dan is de Wirkes van de Stadswerkplaats iets voor jou. Je kunt hier op structurele basis (wekelijks van maandag t/m donderdag) gebruik maken van de werkplaats tegen een vergoeding. Was je sowieso al van plan om van je vaardigheden je beroep te maken en werk je creatief en duurzaam met hout- en/of metaal dan ben je hier ook op de juiste plek. De Wirkes is per 1 september beschikbaar! Let wel: naast de vergoeding vragen wij ook een tegenprestatie binnen ons sociaal maatschappelijk streven. Dat kan zijn in het delen van kennis en vaardigheden (geven van cursussen), het bieden van stageplekken of het bijdragen in de begeleiding tijdens de Open Werkplaats.

Per 2 oktober!

Zoek je een creatieve uitdaging of verdieping op het gebied van hout en/of metaal of is dit een richting die je gewoon eens wilt onderzoeken? De Stadswerkplaats biedt hiervoor veel mogelijkheden. D.m.v. cursussen en workshops kun je het ambacht leren en tijdens de wekelijkse dagen van de Open Werkplaats alle kennis in de praktijk brengen. T.z.t. wordt er een tarievenlijst op de website geplaatst. Vanaf 2 oktober is de Open werkplaats beschikbaar voor IEDEREEN*! Voorlopig is de Open Werkplaats alleen op de zaterdag toegankelijk!

Wij faciliteren een werkplaatsruimte met machines, cursussen en begeleiding. Kom bij ons die opdracht of dat project zelf maken! (evt. met familieleden, vrienden, de buurt of de vereniging.) Veel is mogelijk!

Naast dat we wat bieden, zoeken we ook wat:

wij zoeken meer ambachtsmannen/vrouwen om ons team te versterken. Wie wil ons meehelpen onze workshops te verzorgen, wie wil meehelpen als begeleider op de open werkplaats?

Techneuten: ervaren hout- en metaalbewerkers, meubelstoffeerders etc. laat wat van je horen?

* met ‘IEDEREEN’ bedoelen wij zelfredzaam, maar ook zonder gebruik van medicatie die kan leiden tot plotseling bewustzijnsverlies, vermindering van de waakzaamheid of het concentratievermogen, plotselinge handelingsonbekwaamheid, verlies van het evenwichts- of coördinatievermogen, verlies van het waarnemingsvermogen. Daarnaast kan het gebonden zijn aan hulpmiddelen beperkingen opleveren aan de machines.