Shaper Origin demonstratie

We zijn nog niet officieel begonnen maar dit wordt wel officieel de eerste activiteit van de Stadswerkplaats!

Normaal zullen we niet snel een specifieke machine of merk in the spotlight zetten. Maar dit is wel een hele bijzondere. Heb je altijd al eens een Shaper Origin (https://www.shapertools.com/en-gb/) in het echt willen zien werken. Dan is donderdagavond (17 juni) het moment! Mede initiatiefnemer Tim laat zien hoe dit fantastisch CNC apparaat feilloos alle vormen (2D) kan frezen die je creatieve brein kan bedenken. En dit zonder de gangbare CNC programmeer kennis. En ook zonder verkooppraatjes want we verkopen niks. Ben je een hout fanaat dan mag je dit niet missen!

Let wel: het is kort dag! Dus snel per mail aangeven dat je komt?

Stadswerkplaats Heerlen maakt het mogelijk en wel a.s. donderdag (17-6) om 19:30 uur tot uiterlijk 22:00 uur.

De inkom is natuurlijk helemaal gratis!Er gelden wel wat Corona regels:

Mondkapje verplicht

Afstand 1,5 mtr.

Max 20 personen toegang

Gezondheidscheck oftewel bij Corona gerelateerde gezondheidsklachten blijf je gewoon thuis.