En nog eens de Hocker……..!

Zoals in de vorige post te lezen was is de Hocker inderdaad gearriveerd………echter dat betekent niet dat hij al in de werkplaats staat! Met een respectabele hoogte van 2.5 mtr. en een gewicht van zo’n 900 kg. is dat een uitdaging. De toegangsdeuren in het Carbon6 gebouw zijn maximaal 2.25 mtr hoog. Een bovendorpel eruit zagen leek ons niet de juiste oplossing. De machine deels demonteren, ook gezien het gewicht, ook niet. In overleg met het management van Carbon6 hebben we toestemming gekregen om een niet-dragende muur af te breken waardoor er een mooie opening ontstond van 1.3 x 2. 95 mtr. Deze nieuwe opening wordt dan van een mooi kozijn met deur voorzien zodat het net lijkt of-ie er altijd al is geweest.

Dat is nou het fijne van Carbon6: kijken naar wat er wel kan i.p.v. wat er niet kan!

En dan een korte impressie van de weg naar zijn uiteindelijke plek!